top of page

Biegilde Kalmthout organiseert Starterscursus Bijenteelt 2019

Ben je geïnteresseerd in het leven van bijen ? Ben je geboeid door bloemen en planten in je omgeving of hou je van honing en wil je wel eens weten wat er allemaal bij komt kijken voor deze in het potje belandt ? Wil je zelf imker worden ? Nu heb je de kans hier meer over te weten te komen !

Biegilde Kalmthout vzw organiseert opnieuw een Starterscursus Bijenteelt.

Het doel van de cursus is mensen die geïnteresseerd zijn in honingbijen inzicht te geven in het leven van het bijenvolk, het werk van de imker, de materialen, het oogsten van bijenproducten, de bedreigingen en uitdagingen…

In een reeks theoretische lessen en praktische bijenontmoetingen kom je dit allemaal te weten.

De lessen vinden plaats in het Natuur Educatief Centrum de Vroente te Putsesteenweg 129, 2920 Kalmthout, telkens op zondagmorgen van 10 tot 13uur.

Inschrijven kan door contact op te nemen op BiegildeKalmthout@gmail.com, met uw naam, adres, en gsmnr te laten weten, en storting van 40€ op rekening BE94 9799 4685 6714 tav. Biegilde Kalmthout v.z.w. met vermelding “Starterscursus Kalmthout”.

Vragen ? Neem ze op in de mail en we komen snel met een antwoord terug.

De agenda voor 2019 kan je via deze link terugvinden.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page